Onze Diensten

Persoonlijke Verzorging & Verpleging

DiSa Care biedt zowel ondersteuning bij persoonlijke verzorging als verpleging

Verzorgenden en Verpleegkundigen aan huis
Wanneer de dagelijkse zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn, kan het prettig zijn dat er een professionele verzorgende of verpleegkundige van DiSa Care bij u thuis langskomt om u de juiste zorg te geven. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld bij:
 1. het aan- en uitkleden;
 2. het douchen en wassen;
 3. het naar bed gaan;
 4. het toedienen van injecties;
 5. het verzorgen van een stoma;
 6. het verzorgen van en wond;
 7. het innemen van medicijnen;
 8. het ondersteunen bij hoe u met een ziekte of handicap kunt omgaan;
 9. het aanvragen van het gebruik van hulpmiddelen.
Kortom, onze thuiszorg biedt u een helpende hand, een luisterend oor én een kundig advies.
Redenen voor Thuiszorg

 

 1. Dementieklachten: naarmate u ouder wordt, kan het voorkomen dat u de greep op het leven verliest. Merkt u ook dat u steeds vaker vergeet het gas uit te doen of dat u bekenden niet goed meer herkent? Dan zou het kunnen dat u te maken heeft met een lichte of zwaardere vorm van dementie. Om u goed te begeleiden biedt Florence specifieke zorg. We bieden huishoudelijke verzorging en persoonlijke verzorging bij u thuis. U kunt hierbij denken aan: het aanreiken van medicijnen, druppelen van uw ogen en wondverzorging. Wij kunnen uiteraard ook uw partner ondersteunen bij de zorg.
 2. Mobiliteitsbeperking i.v.m. ouderdom
 3. Een ziekenhuisopname of chronische ziekte: ons team Thuiszorgtechnologie biedt u de nodige gespecialiseerde verpleging thuis als u na een ziekenhuisperiode naar huis komt of wanneer u chronisch of terminaal ziek bent. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld infusen aanprikken en verzorgen, bloed toedienen en medicatie of voeding via uw aderen toedienen

ZZP Inhuur

DiSa Care beschikt over een ruime pool van ZZP’ers van diverse niveaus. Neem contact op voor meer info.

Huishoudelijke Hulp

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen? Dan is een rustige en schone omgeving erg prettig. Een opgeruimd en fris huis heeft altijd een positief effect op uw leven.

Huishoudelijke Hulp

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen? Dan is een rustige en schone omgeving erg prettig. Een opgeruimd en fris huis heeft altijd een positief effect op uw leven. Lukt het u niet meer goed zelf al uw huishoudelijke taken uit te voeren, dan ondersteunen wij u graag om uw leven eenvoudiger te maken.

Een vaste en vertrouwde medewerker kan alle werkzaamheden verrichten waar u behoefte aan heeft. Zo krijgt u professionele hulp die de tijd voor u neemt en alle aandacht heeft voor uw wensen en krijgt u direct meer structuur in uw leven.

Bij huishoudelijke ondersteuning kunt u denken aan:

 

 1. Schoonmaken
 2. Kleding wassen
 3. Boodschappen doen
 4. Huishouden organiseren
 5. Maaltijden verzorgen
Persoonlijke Aandacht

Voor zowel onze medewerkers als voor onze klanten hebben wij persoonlijke aandacht. Vanuit DiSa Care thuiszorg is er voor u een vast aanspreekpunt, die alles voor u regelt, weet van uw persoonlijke situatie en ervoor zorgt dat u de huishoudelijke ondersteuning ontvangt die u nodig heeft.

 

Uw dagindeling staat centraal bij DiSa Care thuiszorg. Komt het u niet uit? Dat is geen probleem, wij komen op een ander moment. Als uw eigen hulp een keertje niet kan, dan is er vervangende hulp.

Indicatiestelling

Als wijkverpleegkundige niveau 6, is DiSa Care bevoegd om zorgplannen/indicatiestellingen te maken voor uw clienten..

Soms heeft u wat extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen.

Individuele Begeleiding

Soms heeft u wat extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Zoals hulp bij uw administratie, het openen van uw post of het leggen van sociale contacten. Deze hulp heeft u nodig omdat u dit (tijdelijk) zelf niet kunt doen. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen dingen vergeet. Met individuele begeleiding of onze maatwerk begeleiding zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven regelen en zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

 

Individuele begeleiding is bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld psychische problemen, mensen met een vorm van dementie, mensen met een handicap of beperking of in een gezinssituatie waarbij specifieke hulp nodig is. Het doel is het bevorderen en/of behouden van zelfredzaamheid en het voorkomen van opname of verwaarlozing. U krijgt een vaste, gekwalificeerde begeleider die uit de buurt komt, veilig en vertrouwd.

Aanmelding Zorg

Weet u al wat voor soort zorg u nodig heeft? Kom in contact met ons team! Zo niet, lees onze inclusie- en exclusiecriteria. Zodoende kunt u ook een helder beeld schetsen of wij de door u gewenste zorg leveren.

DiSa Care

info@disacare.nl

Uw expert in de zorg!